AMEFRUITS GOURMETIN MUSTA VALKOSIPULI ON VALMISTETTU PARHAISTA PURPPURAVALKOSIPULISTA, JOTKA ON KASVATETTU LAS PEDROÑERASISSA, ESPANJASSA. MUSTAN VALKOSIPULIN VALMISTUSPROSESSI ON 100 % LUONNOLLINEN FERMENTAATIOPROSESSI, JONKA AIKANA EI KÄYTETÄ LISÄAINEITA EIKÄ KEMIAALISIA YHDISTEITÄ.
LUONNOLLISEN FERMENTAATIOPROSESSIN ANSIOSTA AMEFRUITS GOURMETIN MUSTA VALKOSIPULI SAAVUTTAA OMINAISEN MUSTAN VÄRINSÄ JA KERMAMAISEEN RAKENTEEN, JOLLOIN SIIHEN VOI KÄYTTÄÄ LEVITETTÄVÄNÄ, SAMALLA KUN SE MENETTÄÄ TUOREEN VALKOSIPULIN TYYPILLISEN HAASTAVAN HAIHDUTUKSEN JA MAUN, KOSKA SE EI AIHEUTA HAISUA EIKÄ TOISTU. ITSEASIASSA AMEFRUITS GOURMETIN MUSTA VALKOSIPULI SAAVUTTAA HEDELMÄISIÄ VIVAHDEITA JA ERILAISIA AROMEJA, KUTEN TRYFFELIÄ TAI LAAKAA.
AMEFRUITS MYY MUSTAA VALKOSIPULIA SEKÄ IRTO-ETTÄ ETTÄ PAKATTUNA NOIN 80 GRAMMAN KAHDEN KAPULAN LAATIKOISSA.